Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

ΤΟ "CORPUS CHRISTI" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αναζητώντας χώρο για το «Corpus Cristi»



Το προκλητικό έργο του Αμερικανού Τερενς Μακ Νάλι που είναι συνδεδεμένο με την γκέι μυθολογία στο θέατρο, θα ανεβάσει σε εντελώς νέα βάση ο Λαέρτης Βασιλείου πριν το καλοκαίρι.

«Corpus Cristi». Το προκλητικό έργο του Αμερικανού Τερενς Μακ Νάλι που είναι συνδεδεμένο με την γκέι μυθολογία στο θέατρο. Σε εντελώς νέα βάση θα το ανεβάσει σε βιομηχανικό χώρο στο κέντρο της Αθήνας που ακόμα αναζητά ο Λαέρτης Βασιλείου, ο οποίος άφησε στίγμα καλό με το εξαιρετικό «Ένας στους Δέκα» που είχε σκηνοθετήσει με μετανάστες προ ετών. Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι για την οντισιόν νεαρών ανδρών έως 33 ετών που έκανε, έστειλαν βιογραφικά εκτός από άνδρες και γυναίκες. Η ανεργία στο κλάδο χτυπά 80άρι. Γύρω στα 150 βιογραφικά έφτασαν στα χέρια του (εκ των οποίων το ένα τρίτο ήταν γυναικών!). Τελικά είδε τους μισούς άνδρες για να καταλήξει σε 12 που θέλει η διανομή. Η πρεμιέρα αναμένεται πριν το καλοκαίρι.
[Ιωάννα Κλεφτόγιαννη]
http://www.tospirto.net/index.php?ID=tospirto_news&Rec_ID=14582

1 σχόλιο:

  1. To «Ένας στους Δέκα» ήταν εξαιρετικό . Εύχομαι καλή επυτυχία και καλή δύναμη. Η Σταύροση είναι σύγουρη .... γιαυτό εύχομαι καλή Ανάσταση της τέχνης, των ονείρων , του καλού , της αγάπης και της καλοσύνης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή